"Болотами переповзали кордон, дрони використовували": Лукашенко заявив про затримання української ДРГ із вибухівкою

Під час проведення контртерористичної операції на заході Білорусії було затримано диверсантів. Про це повідомив президент республіки Олександр Лукашенко, повідомляють Патріоти України з посиланням на БелТА.

"Лише сьогодні затримали кілька диверсантів на українському кордоні. За допомогою дронів, болотами, деякі з українських громадян переповзали на наш кордон, перекидали вибухівку для здійснення диверсій — насамперед для здійснення диверсій на території Росії та Білорусії", — заявив він.

З його слів, затримано всіх диверсантів. А серед них є білоруси. Лукашенко також поскаржився, що на тиждень відбувається по 2-3 таких "диверсій".

Також диктатор заявив, що Захід нібито хоче поділити Білорусь після поразки Росії. За версією Лукашенка, Білорусі "приріжуть щось із Смоленської, Брянської областей, може, Псковської", а західну частину республіки відбере Польща.

"Хто з вас може з цим погодитись? Я в жодному разі. Ми боротимемося до останнього за наші землі. Тим більше ми ж нікому проблем не створюємо, нікому нічого не винні", - заявив диктатор.

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...