Бонні і Клайд у труні перевертаються? РосТБ показало легендарних грабіжників у ролі "жертв війни" на концерті до 9 травня (відео)

На концерті, приуроченому до 9 травня (у Росії відзначається День Перемоги), показали американських грабіжників Бонні Паркер і Клайда Берроу. Великий концерт транслювали на федеральному пропагандистському "1 каналі", передають Патріоти України.

Так, під час виконання пісні "Если б не было войны" про гірку втрату жінки, яка не мала кохання через війну, на тлі показали слайд-шоу з фотографіями пар, яких розлучила Друга світова війна. Серед таких пар затесалися Бонні Паркер і Клайд Берроу - американські грабіжники, що діяли за часів Великої депресії.

Примітно, що продемонстрували їхню світлину, зроблену в березні 1933 року - За рік і два місяці до того, як злочинці були вбиті техаськими рейнджерами і поліцейськими зі штату Луїзіана.


Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...