"Брехливий непрофесіонал": Кличко різко звернувся до Зеленського через конфлікт з Богданом (відео)

На тлі заяв глави Офісу президента Андрія Богдана про корупційність столичної влади мер Києва Віталій Кличко назвав його "брехливим непрофесіоналом".Про це він сказав у відеозверненні до президента Володимира Зеленського, повідомляють Патріоти України.

«Володимир Олександрович, з повагою до вас, але, якщо владу представлятимуть такі брехливі непрофесіонали, як Андрій Богдан, — про які нові стандарти у політиці можна говорити? Якщо коротко: Київрада працює прозоро, ефективно і без „смотрящих“ — мовою керівника вашого Офісу. Друге: я давно не є керівником БПП. Третє: гроші комусь пропонували? Прізвища? Хто? Навіщо? А то якісь плітки і безпідставна брехня», — заявив Кличко.

Він також зазначив, що поведінка Богдана дискредитує адміністрацію президента. «На це все дивиться вся Україна і наші міжнародні партнери. Хіба це рівень керівництва Офісу глави держави? Якось незручно за таких «ньюсмейкерів», — додав мер Києва.

"Якби ж...": Туск прокоментував заяви європейських лідерів щодо допомоги Україні

четвер, 18 квітень 2024, 11:59

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск натякнув, що словам лідерів країн Євросоюзу щодо допомоги Україні не вистачає реалізації. Про це він написав у X (Twitter) за підсумками засідання Євроради, яке відбулось 17 квітня, передають Патріоти України. «Якби ...

Наводив російські ракети та дрони на місто: СБУ затримала у Дніпрі айтішника-зрадника

четвер, 18 квітень 2024, 11:44

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) затримала російського інформатора у Дніпрі, який намагався виявити вогневі позиції українських зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони. Про це повідомляє СБУ у Telegram, передають Патріоти України....