Британці показали, як відправляють в Україну високоточні ракети Brimstone 2, котрі вже "відіграли вирішальну роль у стримуванні російського наступу"

У ЗСУ з'явився ще один різновид зброї, котрий майже на рівних може застосовуватися зі знаменитими M142 HIMARS

ракети Brimstone 2

Великобританія підтвердила, що відправила в Україну високоточні ракети Brimstone 2 у рамках військової допомоги проти російських агресорів. Про це у суботу, 17 грудня, повідомила прес-служба Міністерства оборони Великої Британії.

"В рамках пакету допомоги Великобританія надала Збройним Силам України високоточні ракети Brimstone 2".

Ця допомога відіграла вирішальну роль у стримуванні російського наступу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на початку грудня стало відомо про перше бойове застосування ЗСУ британської ракети Brimstone 2. Тоді захисники України вразили російський "Бук" на відстані у 60 км.

Держсекретар США зробив заяву про "нові кроки на підтримку України"

вівторок, 14 травень 2024, 20:51

На Вашингтонському саміті НАТО будуть зроблені «нові кроки на підтримку України». Про це заявив державний секретар США Ентоні Блінкен під час виступу в Київському політехнічному інституті, передають Патріоти України. «Ми хочемо, щоб Україна була в силь...

Найближчими днями: Макрон оголосив передачу Україні додаткового озброєння

вівторок, 14 травень 2024, 20:43

Президент Франції Емманюель Макрон сьогодні, 14 травня, під час розмови з українським лідером Володимиром Зеленським анонсував поставки додаткового озброєння ЗСУ. Про це йдеться у повідомленні Єлисейського палацу за підсумками телефонної розмови презид...