Британці показали, як відправляють в Україну високоточні ракети Brimstone 2, котрі вже "відіграли вирішальну роль у стримуванні російського наступу"

У ЗСУ з'явився ще один різновид зброї, котрий майже на рівних може застосовуватися зі знаменитими M142 HIMARS

ракети Brimstone 2

Великобританія підтвердила, що відправила в Україну високоточні ракети Brimstone 2 у рамках військової допомоги проти російських агресорів. Про це у суботу, 17 грудня, повідомила прес-служба Міністерства оборони Великої Британії.

"В рамках пакету допомоги Великобританія надала Збройним Силам України високоточні ракети Brimstone 2".

Ця допомога відіграла вирішальну роль у стримуванні російського наступу", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на початку грудня стало відомо про перше бойове застосування ЗСУ британської ракети Brimstone 2. Тоді захисники України вразили російський "Бук" на відстані у 60 км.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...