Британці зітхнули з полегшенням: Прем'єр-міністр Джонсон перехворів на коронавірус і повертається до роботи

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон в понеділок повертається на роботу після того, як вилікувався від коронавіруса. Радісну подію підтвердила його прес-секретар, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters.

Джонсон повернеться в уряд в умовах погіршення економічної ситуації і збільшення кількості смертей від коронавірусу. Станом на 25 квітня в Великобританії зареєстрували понад 20 тисяч жертв нового захворювання.

12 квітня прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона виписали з лікарні, коли минув критичний стан. Доодужувати від коронавірусу медики дозволили вдома.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...