"Будьте гідними та чесними": Опозиція Білорусі закликала силовиків та військових перейти на її бік (відео)

Марія Колеснікова закликала силовиків притягнути до відповідальності причетних до розгону та катування протестувальників.

Представниця координаційного штабу опозиції Білорусі Марія Колеснікова закликала силовиків та військових переходити на бік протестувальників. Взамін опозиція обіцяє всебічну підтримку та захист. Таку заяву Колеснікова зробила у своєму відеозверненні, передають Патріоти України.

За словами Колеснікової, білоруська опозиція збирається будувати силові структури з "гідних та чесних людей". Опозиціонерка закликала силовиків притягнути до відповідальності причетних до розгону та катування протестувальників.

Крім того, опозиція обіцяє гарантування безпеки та недоторканості, справедливого ставлення до тих, хто відмовиться виконувати злочинний наказ, скасування боргів за навчання та контрактних боргів, якими погрожують тим, хто хоче піти з органів.

"Гарантуємо житло та матеріальну підтримку всім хто відмовиться виконувати злочинний наказ... Військові, силові структури, ми просимо вас допомогти нам та бути з нами, та захистити наш народ", - заявила вона.

Зазначимо, координаційна рада опозиції була сформована штабом кандидатки в президенти Світлани Тіхановської. До координаційної ради також увійшли представники штабів інших опозиційних кандидатів. Їхня мета, як вони самі стверджують, мирна передача влади.

Зброя і гроші не допоможуть? У Німеччині заявили, що Україні треба мобілізувати 250 тисяч солдатів

вівторок, 23 квітень 2024, 9:59

Російські війська дійшли до населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області. Окрім допомоги та зброї, Україні необхідна екстрена мобілізація. Про це заявив військовий аналітик BILD Юліан Рьопке, передають Патріоти України. За його сл...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали: