Час помсти та визволення наближається: Росія втратила ініціативу у битві за Донбас, - британські ЗМІ

Захід вважає, що Росія остаточно втратила ініціативу у битві за Донбас і не зможе захопити регіон у найближчому майбутньому. Про це повідомляє The Independent.

Але, за словами високопоставленого чиновника, який не назвав своє ім'я, незважаючи на те, що РФ не захопить Донбас у найближчому майбутньому, "вони не збираються просто так здаватись і йти додому".

Раніше західні офіційні особи заявляли, що РФ досягає "справжнього прогресу" у захопленні Донбасу, а зараз Захід вважає захоплення всієї території Донецької області "мінімальною політичною метою кампанії на Донбасі", і те, що РФ досягне її протягом найближчих кількох місяців, стає "все більш малоймовірним".

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...