"Чекаємо на "Лізі сміху"! Команда КВН з Білорусі відмовилася виступати в Криму і на росТБ

Багато шанувальників захопилися рішенням команди відмовитися від участі в престижній телегрі, яка транслюється на "Первом канале" РФ.

Команда КВН "Діти Тьюрінга" з Білоруського державного університету (Мінськ) відмовилася брати участь в чвертьфіналі Вищої ліги КВН (Росія) через те, що ігри будуть проходити в окупованому Криму. Про своє рішення учасники команди оголосили на офіційній сторінці в соціальній мережі "ВКонтакте", передають Патріоти України.

Відмова від участі в КВН викликала бурхливі обговорення серед фанатів "Дітей Тьюрінга". "Наші улюблені вболівальники, на жаль, в силу обставин ми не беремо участі в ¼ Вищої ліги КВН сезону-2020. Трохи пізніше ми запишемо відео, в якому все розповімо докладніше. Спасибі вам за ваші переживання і коментарі. Ще побачимося", – написали представники команди.

Багато шанувальників захопилися рішенням команди відмовитися від участі в престижній телегрі, яка транслюється на "Первом канале" РФ. Більшість фанатів зазначили, що також не підтримують анексію українського Криму Росією.

Колектив підтримали і шанувальники з України. Деякі з них порадили команді "Діти Тьюрінга" замість КВН взяти участь в українському проекті "Ліга сміху". "Якщо пов'язане з Кримом – молодці! Без політики не обійшлося. Респект, чекаємо вас на "Лізі сміху", – написали коментатори.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...