"Чекаємо на приємне збільшення цифр втрат ворога": В окупованій Волновасі сталася "бавовна" в готелі, де жили кадирівці

У тимчасово окупованій Волновасі на Донеччині сталася "бавовна". Унаслідок прильоту уражено готель на трасі Маріуполь-Донецьк, де розмістилися кадирівці. Скільки точно "тік-ток-воїнів" загинуло під руїнами готелю наразі невідомо, однак підтверджено ураження десятка одиниць техніки. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"По Волновасі. Наші джерела стверджують, що було влучання в готель "Ахтамар" по трасі Маріуполь-Донецьк, де розташовувалися кадировці, та знешкоджено близько 10 одиниць військової техніки", – зазначив Андрющенко.

Наразі точна кількість втрат у живій силі внаслідок прильоту невідома. Однак радник міського голови Маріуполя натякнув, що втрати є - і чималі. "Чекаємо на приємне збільшення цифр втрат в офіційних повідомленнях Генштабу", – наголосив Андрющенко.

Він також опублікував світлину, на якій видно наслідки прильоту по облюбованому кадирівцями готелю.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...