"Чекаю, коли це все завершиться": Андрій Данилко назвав умови приїзду до Росії і заговорив про зміну влади

Український виконавець Андрій Данилко, більш відомий образом Вєрки Сердючки, назвав три причини, через які він не приїжджає виступати до Росії. Шоумен зізнався, що чекає на зміну уряду. При цьому не уточнив, про яку країну йде мова, передають Патріоти України.

"Я чекаю, коли це все закінчиться: коли не буде коронавірусу, коли вирішаться ці жахливі відносини країн, коли зміниться уряд", – цитує його NEWSru. У коментарі ресурсу Данилко розповів, що зараз найвідомішій провідниці країни надходить багато пропозицій дати концерт чи виступити на корпоративі у Москві. Однак він принципово відмовляється. І війна на сході України – "не єдина причина".

Сердючка не виступає в Росії останні три роки. 48-річний артист пояснює, що дістатися Москви зараз проблематично через фінанси. "До Росії ми зараз взагалі не їздимо. Це дорого. Колектив у мене великий, і у фінансовому плані в цьому немає сенсу", – прокоментував шоумен.

Друга причина, за словами Данилка, – здоров'я. Карантинні обмеження через коронавірус внесли свої корективи в концертний графік багатьох знаменитостей. Відносини між Росією та Україною – третій і, мабуть, основний мотив не приїжджати до РФ. На думку Андрія Михайловича, все, що зараз відбувається на батьківщині – "жахливо".

Артист також зазначив, що зараз плідно працює на батьківщині. Вєрка Сердючка з мамою та колективом активно гастролює країною, виступає на приватних концертах. Сам продюсер та композитор є членом журі шоу "Маска" на телеканалі "Україна" та пише нові хіти.

Коротко про знаменитість:

  • Андрій Данилко – український актор, співак, композитор, гуморист-пародист, режисер, сценарист, продюсер та телеведучий.
  • У 2007 році, в образі Вєрки Сердючки, посів 2 місце на пісенному конкурсі "Євробачення" зі скандальною піснею "Dancing Lasha Tumbai".
  • У 2008 році отримав звання народного артиста України.

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...