Чекають результатів виборів? Коболєв розкрив деталі газових переговорів з Росією і ЄС

Одразу ж після другого туру президентських виборів можуть відбутися тристоронні газові переговори "Україна-ЄС-Росія". Про це заявив глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв в інтерв'ю ТСН, повідомляють Патріоти України.

"Наскільки я розумію, [віце-президент Єврокомісії Марош] Шефчович хоче, щоб вони пройшли одразу після виборів президента, і я думаю, що вони, найімовірніше, відбудуться на початку травня", - сказав він.

За його словами, росіяни сумніваються в тому, що будівництво газопроводу "Північний потік-2" буде повністю реалізоване, тому і зацікавлені в цих переговорах.

При цьому Коболєв вважає, що Москва навряд чи буде готова вести діалог до того, поки не дізнається ім'я переможця президентських виборів в Україні. На його думку, але навіть незалежно від їх результатів, риторика РФ навряд чи зміниться.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...