Через підроблені документи: У Києві чоловік у супроводі озброєних автоматами осіб напав на поліцію (фото)

Киянин із 20 молодчиками з автоматами обеззброїв патруль блокпоста, але уникнути покарання зухвалому чоловікові не вдалося. Про це повідомили у Київській міській прокуратурі, передають Патріоти України.

За даними слідства, неподалік одного з блокпостів у Києві патрульні поліції зупинили автомобіль Audi Q7, 52-річна жінка, яка була за кермом, надала документи з ознаками підробки. "На підкріплення" до жінки за її дзвінком приїхав чоловік із двома десятками людей, озброєних автоматами. Молодики почали загрожувати розстріляти поліцейських.

Чоловік почав нецензурно ображати поліцейських, звинувачуючи у безпідставній зупинці автомобіля його дружини та наказав "групі підтримки" відібрати зброю у правоохоронців. Чоловіки оточили поліцейських, направили на них зброю, привівши її в бойову готовність, і виконали вказівку свого "командира".

Після інциденту зловмисники вирушили до Броварів, що на Київщині. Правоохоронцям вдалося встановити та затримати чоловіка, який керував невідомими та давав їм вказівку відібрати у поліцейських зброю.

"За результатами комплексу оперативно-розшукових заходів, проведених силами Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України, Управління стратегічних розслідувань у Київській області ДСР НПУ та поліції Києва, вдалося встановити та затримати чоловіка, який керував невідомими та дав вказівку відібрати у поліцейських зброю", - повідомили у прес-службі прокуратури.

Наразі 57-річному чоловікові доповідено про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

"Візуально схожа на Mbombe 6×6": На відео з Сирським і Умєровим помітили невідому раніше бронемашину українського виробництва

четвер, 18 квітень 2024, 20:17

Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському та міністру оборони України Рустему Умєрову представили нове озброєння та військову техніку вітчизняного виробництва. Про це у четвер, 18 квітня, повідомляє "Мілітарний", передають Патріоти України. . Зазнач...

СБУ затримала чергового зрадника, який працював на росіян (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 20:02

Співробітники СБУ викрили зрадника, який створював кремлівську пропаганду на замовлення розвідки РФ. За роботу агентові окупанти заплатили майже 250 тис. у гривневому еквіваленті. Тепер він отримав те, на що заслуговує – 15 років тюрми. Про це повідоми...