Через ворожі обстріли: Найбільші міста вільної частини Донбасу залишилися без електрики

Частина Донеччини залишилася без електрики через ворожі обстріли. Окупанти цілеспрямованими ударами по критичній інфраструктурі знеструмили північ області, зокрема Бахмутський і Краматорський райони. Про це повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передають Патріоти України.

Він розповів, що через обстріл було пошкоджено електролінії в районі Торецька. Це, у свою чергу, спричинило відключення підстанцій НЕК "Укренерго" на території Донецької області. Так, без світла залишилися Краматорськ, Слов'янськ, Костянтинівка, Дружківка, Бахмут –найбільші міста вільної частини Донбасу.

Наразі фахівці намагаються відновити електропостачання якнайшвидше, але все залежатиме від ситуації з безпекою, повідомив Кириленко. "Росіяни б'ють цілеспрямовано по об'єктах критичної інфраструктури, щоб ускладнити життя тих, хто досі залишається в області", – зазначив керівник ОВА.

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...