Чергова поразка Кремля: "Завдяки діареї росіян через форму збірної України про окупацію Донбасу і анексію Криму дізнається весь світ", - журналіст

"І знову гучна і страшна поразка РФ. Оскільки останні 2 роки такі новини можна перерахувати на пальцях, де б головну роль града Україна, розповім про розвиток вибухової історії з футболками національної збірної України з футболу", - написав історик та журналіст Павло Бондаренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"Там запалало конкретно. Передусім через абриси мапи України з Кримом. Додаткового фосфору у клізму додали два гасла: "Слава Україні!" та "Героям слава!"
Там зробили усе можливе, аби це все з екіпірування футболістів української збірної прибрати. В УЄФА ринули протести та звернення, скарги та позови. Було піднято на ноги усе лобі. Скільки бабла було заряджено сказати важко, але те, що воно крутилося - більш ніж імовірно. Російські чиновники навіть власних футболістів перелякали до діареї, оголосивши, що знімуть команду із змагань.
Як результат: гучний скандал привернув увагу всього світу до України. Навіть якщо у далекому Свазиленді хтось не знав про агресію РФ, окупацію Криму та гібридну війну на Донбасі - дізнався. Українська збірна на Євро-2020 стала одним з головних ньюсмейкерів, а футболки української збірної, які ще не надійшли у вільний продаж, розлітаються через електронні торги, мов гарячі київські перепічки.
А мапу України з футболок не прибрали. Чого найбільше домагалися з Кремля. Тепер їх стане навіть дві. І гасло "Слава Україні!" теж залишиться на своєму місці. Лише під іншим стікером, на якому буде емблема Української асоціації футболу у вигляді Тризуба та м`яча, ще один контур України та те ж таки гасло "Слава Україні".
В російських ЗМІ зараз піниться чергова жовто-коричнева хвиля брехні. Заголовки новин виглядають так: "УЄФА обязал сборную Украины ПОМЕНЯТЬ ФОРМУ на Євро-2020". Ну, а нам залишається лише уболівати за наших, які завтра зіграють свій перший матч на Євро. Сподіваємося й віримо...".

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...

"Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі": Сирський показав, як ЗСУ нищать живу силу й техніку росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:23

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ...