Черговий злочин Х**ла: Німецький уряд заявив, що Навального отруїли "Новачком"

Німецький уряд заявив, що в організмі російського опозиціонера Олексія Навального виявили сліди нервово-паралітичної речовини із групи "Новачок" Відповідну заяву зробив речник німецького уряду Штеффен Зайберт, передають Патріоти України.

За даними німецького уряду, є "недвозначні докази" наявності хімічної нервово-паралітичної речовини з групи "Новачок" в опозиціонеровому організмі. Зайберт назвав це "вражаючою подією".

"Федеральний уряд найрішучішим чином засуджує цей напад", – наголосив посадовець. За його словами, німецький уряд "терміново просить РФ прокоментувати це питання". Федеральний уряд також обговорить "відповідну спільну реакцію" зі своїми партнерами в ЄС і НАТО.

Канцлерка Анґела Меркель провела консультації з міністром фінансів Олафом Шольцом, міністром закордонних справ Гайко Маасом, міністром внутрішніх справ Горстом Зеєгофером, міністркою юстиції Кристіною Ламбрехт, міністеркою оборони Аннеґрет Крамп-Карренбауер і головою Федеральної канцелярії Гельґе Браун й узгодила подальші кроки.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...