Чоловіки скінчились? Мешканка Донецька закликала Путіна оголосити "жіночу мобілізацію", щоб дати відсіч "фашистам" (відео)

Мешканка тимчасово окупованого Донецька, яка називає себе "ветераном ополчення Донбасу" та "вовчицею", попросила російського диктатора Володимира Путіна оголосити "жіночу мобілізацію". Таким чином вона хоче боротися із "фашистами", передають Патріоти України.

При цьому вона заявила, що чоловіки в окупованому Донецьку намагаються уникнути "мобілізації" в російську окупаційну армію. Фрагмент звернення прихильниці "руського міра" опублікував у Telegram журналіст Денис Казанський.

Шанувальниця кремлівського вбивці поскаржилася, що вцілілі чоловіки в Донецьку ховаються від війни. Тому їй спала на думку ідея оголосити "жіночу мобілізацію".

"Я хочу звернутися, щоб оголосили жіночу мобілізацію. Володимире Володимировичу, я дуже прошу вас оголосити жіночу мобілізацію, бо саме жінки у 2014 році встали. Саме жінки у 2014 році тримали важку техніку, ми не боялися нічого. Зараз жінки йдуть у військкомат та просять, щоб їх взяли. Якщо баби встануть, то ця нечисть фашистська ляже. Тому що саме жінки у 2014 році встали", – видала мешканка Донецька.

Також вона розповіла, що жінки у тимчасово окупованому Донецьку нібито масово йдуть у "військкомати" та просяться на війну проти України, але "їх не беруть". У той же час "вовчиця" заявила, що Путін повинен оголосити хоча б "часткову жіночу мобілізацію", проте через декілька секунд передумала і вимагала від диктатора "повної мобілізації".

"Жінки йдуть у військкомати, саме жінки, і просять, щоб їх взяли. Тому що мужики купують броню і тікають звідси. А от ці дивані воїни, які сидять по кабаках тут і ховаються дрібними перебіжками, я їх засуджую. Тому я прошу Путіна, щоб нам зробили тут жіночу мобілізацію, хоча б часткову. Може ми зараз всі разом встанемо і зметемо цю нечисть фашистську? Якщо оголошувати мобілізацію, то мобілізацію вже повну оголошувати", – заявила любителька "руського міра".

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...