Чоловіки скінчились? Снайперка або штурмовичка: У Росії вербують ув'язнених жінок на війну в Україну, - ЦНС

У Російській Федерації активно здійснюється вербування ув’язнених жінок для участі у війні проти України. Про це повідомляє Центр національного спротиву з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

Міністерство оборони РФ протягом останніх місяців проводить роботу з ув’язненими у жіночих виправних колоніях в різних регіонах країни.

"Під час таких візитів жінкам пропонують підписати контракт на рік. Їм пропонують в основному бойові посади, зокрема снайпера і штурмовика", — заявили в нацспротиві.

Після того, як жінка погоджується підписати контракт, вона проходить двомісячну програму навчання, а після закінчення контракту їй обіцяють помилування.

Представники Міноборони РФ приходили до жіночої виправної колонії №2 у селищі Ульянівка Ленінградської області з осені 2023 року декілька разів. Про це пише видання "Важные истории".

Від 20 до 50 жінок погодилися, втім нікого з них із колонії поки не забрали. Одна з ув'язнених погодилася поїхати снайпером. Жінка чекала три місяці, але відмовилася, бо розраховувала, що її швидко заберуть, а тепер їй залишається сидіти менше як рік.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...