Чи встоїть місто: Російські війська підступають до Вугледара з трьох боків, - британська розвідка

Британська розвідка заявила, що російські війська досягли нових успіхів в районі Вугледара Донецької області, та, цілком ймовірно, окупанти зараз загрожують місту з трьох боків. Про це йдеться у звіті розвідки Міноборони Британії, опублікованому у середу, 25 вересня, передають Патріоти України.

Зазначається, що росіяни вже штурмують околиці міста, на які Росія неодноразово наступала з 2022 року. За даними розвідників, цілком ймовірно, що окупаційні війська продовжать тиск на місто й протягом наступного тижня.

У центральній частині Донецької області російські війська ведуть бойові дії у східній частині Торецька та на південь від Покровська. При цьому вони повільно просуваються в районі Часового Яру.

Розвідники вважають, що окупанти можуть атакувати кілька цілей одночасно для того, щоб розтягнути українські сили. Однак це завадить Росії зосередити сили в одній точці фронту, щоб досягти більш значного ефекту.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...