Чи закріпилися ЗСУ на лівобережжі Херсонської області: У Силах оборони пояснили, що коїться

На лівобережжі Херсонської області наразі триває контрбатарейна боротьба, Сили оборони України намагаються вичистити певну територію. Про це заявила керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

"Ми б теж дуже хотіли там закріпитися і відчувати себе потужно. Насправді зараз триває контрбатарейна боротьба, і такі повідомлення, які біжать поперед наших сил на лівий берег, нам дуже шкодять", - заявила Гуменюк, коментуючи інформацію про те, що ЗСУ закріпилися на невеликій ділянці лівобережжя.

Вона додала, що насправді українські воїни намагаються "вичистити ту територію, яка потім м За її словами, не потрібно поспішати, треба дочекатися, коли Сили оборони України зроблять свою роботу і зможуть про неї звітувати.

"90% сухопутних сил уже залучено в Україні, але": Адмірал НАТО розповів, чи є ризик прямої війни Альянсу з Росією

неділя, 29 вересень 2024, 17:34

Наразі росіяни не готують напад на НАТО – 90% сухопутних сил РФ уже залучено в Україні. Про це голова Військового комітету Альянсу, адмірал Роб Бауер розповів в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна», передають Патріоти України. «Я переконаний, що теоретично вон...

Кидають сили на оточення: В ISW назвали місто, яке війська РФ атакують на Покровському напрямку

неділя, 29 вересень 2024, 17:22

Російські війська нещодавно просунулися в районі міста Селидове на тлі наступальних операцій на Покровському напрямку 28 вересня. Вони не йдуть у фронтальні атаки, а намагаються оточити цей населений пункт на південний схід від головної для ворога мети...