ДБР знайшло в Україні приховане майно зрадників Медведчука і Козака

Знайдено майно підприємства "Бетонбуд", яке формально є власністю братів обвинувачених у держзраді - екснардепів Віктора Медведчука та Тараса Козака. Про це повідомило Державне бюро розслідувань (ДБР), передають Патріоти України.

Зазначається, що судом арештовано та передано в управління Національному агентству з виявлення активів (АРМА) нову партію майна підприємства "Бетонбуд", яке "його власники – рідні брати Медведчука та Козака приховали від фіскальних органів".

Правоохоронці встановили, що на балансі підприємства, яке ДБР передало в управління держави, перебуває необліковане майно: ангар для сипучих матеріалів, обладнання для виробництва бетону, склад та офісне приміщення. "Загальна вартість виявленого майна складає майже 16 млн грн", - сказано в повідомленні.

"Путін заявив: ще трошки і буде ядерний удар": Денисенко пояснив, що це означає

п’ятниця, 27 вересень 2024, 6:00

"Путін заявив: іще трошки і буде ядерний удар. Що це означає: 1. В Росії прискорюють процес переговорів. 2. Росія піднімає ставки перед виборами в США, розуміючи, що ніяких переговорів поки не передбачено", - про це у Фейсбуці пише Вадим Денисенко, пе...

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...