Де найближчим часом відбудеться прорив фронту: Світан припустив напрямки, де ЗСУ влаштують "пекло" окупантам

Попри усі намагання окупантів, Збройні сили України невдовзі можуть прорвати фронт одразу на кількох напрямках. Про це "24 каналу" розказав військовий експерт, полковник запасу ЗСУ та льотчик-інструктор Роман Світан, передають Патріоти України.

За його словами, наші сили не просто планують це, а й обов'язково зроблять. Так, наразі є всі передумови для того, щоб прорвати фронт на деяких ділянках, а також зламати логістичні ланцюжки.

Як зауважив Світан, найближчим часом це буде зроблено у північній частині Луганської області, зокрема в районі Луганська. Крім того, слід чекати прориву між Сватовим та Кремінною.

Також українські військові мають усі шанси до кінця листопада зачистити правий берег Дніпра на Херсонщині. Військовий експерт вважає, що окупанти втікатимуть самі, а тих, хто цього не зробить, доведеться знищувати.

Обов'язково буде прорив в одній із точок виходу на Азовське море, тобто ми розіб'ємо і сухопутний коридор до Криму, – наголосив Світан.

Чого чекати у Криму

Водночас Світан переконаний, що не доведеться сумувати росіянам і на території окупованого півострова. Так, на думку експерта, Кримський міст буде повністю зруйнований ударом по кранах, які зараз підходять, щоб ремонтувати його.

"І я думаю буде зачищено Севастопольську бухту тими дронами, які зараз працюють і по флагману, і по кораблях-носіях "Іскандерів" та "Калібрів", – підсумував Світан.

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...