"Де воїни з Північної Кореї!? Чому строковики не на фронті!?": Соловйов влаштував істерику через західні танки для України і провали армії РФ (відео)

Неадекватний російський пропагандист Володимир Соловйов вибухнув в істериці через поставки Збройним силам України західних танків. Він здивувався, чому командування країни-терориста РФ досі не створило "антиімперіалістичну коаліцію", передають Патріоти України.

Пропагандист також видав, що разом із російськими окупантами проти України мають воювати Північна Корея, Іран та Китай. Фрагмент пропагандистського шоу Соловйова опубліковано в Telegram.

Соловйов поскаржився, що командування РФ не використовує солдатів строкової служби у війні проти України. Також він дав зрозуміти росіянам, що так звана "часткова мобілізація" 300 тис. осіб – це не кінець.

"Ми що, створили найпотужнішу антиімперіалістичну коаліцію? Де? Де поряд із нами воюючі воїни з Північної Кореї, Китаю, Ірану? Ми навіть армію не використовуємо, навіть строковиків не використовуємо. Тут же починаються соплі! Або ми що, вважаємо, що один раз часткова мобілізація 300 тисяч і все? А воювати хто буде?", – видав Соловйов.

Більше того, у хворій уяві пропагандиста росіянам потрібно надати телефони, за якими кожен охочий може "вступити до лав червоної армії". Також Соловйов повторився, що потрібна "робота" із строковиками.

"Наші телефоністи не можуть дати короткий номер, за яким будь-хто бажаючий вступити до лав червоної армії, може зателефонувати? Це так складно виділити? Потрібна робота зі строковиками! Не може існувати армії, в якій солдат знає, що він ніколи не воюватиме", – заявив пропагандист.

Також рупор Кремля видав, що російську армію потрібно розширити до 5 млн чоловік і перевести промисловість РФ на військові рейки.

"Верховний (головнокомандувач, – ред.) розширив армію до 1,5 мільйона. Три мільйони треба! П'ять мільйонів! Армію треба будувати. Вся промисловість має працювати таким чином, щоб оборонка мала все", – видав неадекват.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...