Де ЗСУ можуть прорвати фронт - відповідь військового експерта

Літню кампанію наступу Сил оборони України на армію Росії завершено. Те, куди рухатимуться українські війська, залежатиме від того, де відбудеться прорив фронту. Про це повідомив військовий експерт, полковник запасу Роман Світан, передають Патріоти України.

На його переконання, цим напрямок може стати і донецький, про який говорять дедалі частіше після заходу Сил оборони до Опитного.

"Все буде залежати від того, в якому місці буде прорив фронту. Розірветься там, де росіяни не встигнуть ситуацію купірувати. І туди підуть вже наші резерви. Це може бути Донецьк, це може бути Горлівка, це може бути Кремінна, Времівський виступ, Вугледар, оріхівський напрямок, або форсування Дніпра, або, не виключаю, навіть Енергодар", – зазначив Світан в інтерв'ю програмі "Аргумент". Експерт акцентує, що цей прорив, з одного боку, буде організований, самими росіянами.

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...

Аншлаги Кобзона сьому добу поспіль, у ворога й посилена утилізація артилерії: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 травня

понеділок, 20 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали: