"Дебіли!": Коломойський вибухнув образами через скандал навколо виступу "Кварталу" про Гонтареву (відео)

Український олігарх Ігор Коломойський назвав дебілкою екс-главу НБУ Валерію Гонтареву після скандального номера студії "Квартал 95" про її згорілий будинок, передають Патріоти України.

Журналісти в розмові з Коломойським відзначили, що Гонтарева розцінює його заяву як цькування. "Вона розцінює? Ну так нехай до психіатра піде, дебілка. Там в Лондоні їх до хрону: психоаналітиків, психіатрів. Може, у неї манія переслідування розвинулася, якщо вона вважає, що гумористичні передачі - це її цькування?", - відповів олігарх.

Він навів для прикладу інших політиків і чиновників. "А коли Тимошенко показували у вигляді якоїсь голої баби або Януковича показували - це була цькування? Ні! А Кличко коли вони показували? Або Луценко, що він гаркавить і весь час в п'яному вигляді, або коли він Че Гевару зображував? А коли вони Коломойського з Ахметовим показують? Якщо так вважати, то вся сатира і гумор - це цькування когось", - заявив Коломойський.

Він зазначив, що після такого гумору ніхто не застрелився або не повісився. "Якщо Гонтарева буде першою - це буде смішно. А якщо вона божевільна, її треба в лікарню визначити, щоб вона собі трохи підлікувала нерви і мізки. Вона себе месією вважає, ви знаєте? А вона психічно неврівноважена і божевільна дура. Я з нею мав досвід спілкування з 2014-го по літо 2016 року. Вона повністю невміняшка. Вона вважає себе месією, яка вважає, що вона врятувала банківську систему України, що вона велика реформаторша і що Україна - це failed state (недієздатна корумповане держава - ред.)", - додав олиго рх.

Журналісти відзначили, що за словами міністра економіки Тимофія Мілованова, цей номер може негативно вплинути на інвестиційний клімат в Україні.

"Я вважаю, що після такої заяви міністр економіки повинен негайно написати заяву про відставку, тому що це говорить про його рівень як міністра. Іншого слова як "дебіл" для цього просто не знайдеш. Дуже сумно, що міністр економіки в Україні - дебіл. На інвестиційний клімат впливає номер в розважальній передачі, сатира і гумор? Тоді, я вважаю, що у нас інвестклімату взагалі немає! І значить Україні не потрібно давати нічого ні МВФ, ні іншим. І я більш ніж упевнений, що нам більше нічого і не дадуть, що це все порожні старання. Досить міністру Мілованову ходити з простягнутою рукою, всі ці старання, вистачить витрачати казенні гроші, щоб їздити великими делегаціями в США", - сказав Коломойський.

Він також висловився і про міністра культури Володимира Бородянського. "А міністр культури Бородянський - я точно знаю, що він не дебіл. Він вибачався перед Гонтарево.. Так ось: нехай краще вибачиться перед усіма постраждалими від Гонтаревої. Крім Коломойського. Тому що коли він вибачається за когось перед Гонтаревою, це означає, що він не дебіл, а покидьок", - сказав він.

Також олігарх додав, що Бородянський повинен вибачиться перед громадянами України, які "постраждали від дій Гонтаревої і її зграї, перед вкладниками знищених нею банків". "І всіма громадянами України, які постраждали від курсу гривні, який замість восьми гривень за долар став 25 гривень. Це її пряма заслуга. Тому що реальний курс, який повинен був бути сьогодні в країні, - це на рівні 12 гривень за долар", - заявив Коломойський.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...