DeepState ввів в оману: ЗСУ спростували інформацію про захоплення окупантами селища на Покровському напрямку

Стратком ЗСУ спростовує інформацію про окупацію Новоолександрівки на Донеччині, оприлюднену аналітиками DeepState напередодні.

"Ресурс DeepState опублікував інформацію про нібито повну окупацію ворогом населеного пункту Новоолександрівка на Покровському напрямку. Пізніше цю "новину" підхопили і опублікували на своїх ресурсах низка медіа.

ЗАЗНАЧЕНА ІНФОРМАЦІЯ щодо повної окупації ворогом населеного пункту Новоолександрівка НЕ ВІДПОВІДАЄ ДІЙСНОСТІ!!!", — йдеться у повідомленні Страткому з посиланням на 110 ОМБр.

Зазначається, що значна частина Новоолександрівки зайнята окупантами, але не вся. Повністю населений пункт ворог не контролює, стверджують у Страткомі.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...