Десь на Грушевського басом виє "Лібертаріанець": Арахамія заявив, що готовий зайняти місце Разумкова у Верховній Раді

Те, як конституціоналіст Стефанчук зіпсував свято Зеленському, напортачивши з прийняттям закону про олігархів, відкриває дорогу його найближчому конкуренту до спадку Разумкова.

Глава фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія допустив можливість сценарію, при якому посаду голови Парламенту займе він. Про це парламентарій розповів в ефірі Espreso.TV, коментуючи збір підписів за відставку Дмитра Разумкова з поста спікера Ради, передають Патріоти України.

За словами депутата, для "слуг" питання відставки керівника Парламенту рівнозначне кадровим перестановкам в уряді, тому що "процедура один в один". "Спочатку ми говоримо, що хтось працює не так, потім ми говоримо, треба 150 підписів, потім треба проголосувати 226. Процедура однакова", - заявив лідер фракції. Журналісти поцікавилися у Арахамії, чи може він зайняти пост спікера Ради, на що депутат відповів ствердно. "Може, і я. Чому ні?" - сказав політик.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...