Десантник 503-го ОБМП: Названо героя, що склав голову на Донбасі 20 липня

Василю Кравченку з Хмельниччини було лише 26 років...

Герою було 26 років...

Близько полудня 20 липня в районі селища Шуми Торецької міської ради Донецької області внаслідок кульового поранення в голову загинув 26-річний боєць 503-го ОБМП Василь Кравченко. Про це з посиланням на Ізяславський районний військовий комісаріат повідомляє місцеве видання "Є", зазначають Патріоти України.

"Василь Кравченко загинув під час виконання службових обов'язків. Сьогодні, 20 липня, близько дванадцятої години в зоні операції Об'єднаних сил загинув 26-річний військовий з Ізяслава Василь Кравченко. Він був старшим стрільцем десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти військової частини А1275", - сказано в повідомленні.

За інформацією Ізяславського районного військового комісаріату, в полудень противник почав обстріл і боєць зазнав смертельного поранення в голову.

Василь Кравченко - житель міста Ізяслав Хмельницької області. Він ще з лютого 2018 року воював на сході України. Служив старшим стрільцем десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти 503-го окремого батальйону морської піхоти. У квітні цього року чоловік одружився. В Ізяславі у військового залишилася мати і батько.

Нагадаємо, 20 липня російсько-окупаційні війська поблизу населеного пункту Шуми застосували автоматичні станкові гранатомети, стрілецьку і снайперську зброю. Внаслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання один військовослужбовець Збройних сил України зазнав кульового поранення, несумісного з життям.

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...