"До кінця війни, або поки не здохнете": Окупант розповів другу про "мотивацію" в армії РФ. Перехоплення

Ще один російський загарбник, якого країна-агресор відправила в Україну мародерити, вбивати та захоплювати міста, поскаржився, що у "другій армії світу" все зовсім не гладко. Командування не приховує, що має намір кидати окупантів у бої, поки не закінчиться війна або поки вони "не здохнуть", передають Патріоти України.

При цьому в армії Росії дуже багато втрат. Про це росіянин розповів у розмові зі своїм товаришем. Перехоплення бесіди опублікували на офіційному Youtube-каналі Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Просто до кінця сказали! Так сказали: "До кінця війни, або нах *й ви тут здохнете!". От і все!" – заявив російський військовий. За його словами, у Макіївці на Донеччині окупанти не можуть навіть забрати тіла своїх загиблих.

"Були в Макіївці. Пацани взагалі лежать, отак от кинуті. Коротше пацани навіть не можуть своїх забрати. Не можуть вивезти ні "трьохсотих", ні "двохсотих". Просто кидають і всі, залишають і йдуть", – сказав він. Також загарбник із РФ розповів, як його взвод відправляють на різні операції, які переважно закінчуються для окупантів великими втратами:

– Що там, п*здец повний?

– Бл*ть, п*здець, втрат дох*я, звичайно. Мене ледь два рази не "затрьохсотило". Ось цього тижня ходили на спецоперацію коротше... Виконували там, на тиждень нас відправили.. У мене розху*чило бронік, розірвало там. Ніс розху*рило.

– Ніх*я собі..

– А хтось піде на міні підірветься, ногу відірве. Хтось взагалі наглухо одразу ж!

– Коротше п*здець, фарш повний...

– Так, дах рве у людей уже просто...

Кількість загиблих внаслідок удару по Харкову зросла

субота, 18 травень 2024, 12:45

Кількість загиблих внаслідок удару РФ по Харкову у п’ятницю, 17 травня, зросла до чотирьох — у лікарні помер 33-річний чоловік, який отримав поранення. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. За його слова...

Потрібно було менше години: Українські спецназівці знищили російських штурмовиків (відео)

субота, 18 травень 2024, 12:30

Спецназівці Нацгвардії знищили цілу групу російських окупантів, які штурмували позиції Сил оборони України. На це пішло не більше години. "Штурмова група ворога рухалась не підозрюючи що за ними спостерігають пілоти БПЛА 2 окремого загону Центру спеціа...