До кожного є претензії: Верховна Рада готує відставку ще трьох ключових міністрів

Олександр Качура. Фото: Слово і Діло.

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура заявив, що в понеділок, 17 травня, на засіданні фракції "Слуга народу" розглянуть питання відставки глави МОЗ Максима Степанова. Також є претензії до міністра юстиції Дениса Малюськи і міністра фінансів Сергія Марченка. Про це він сказав в коментарі ЗМІ, передають Патріоти України.

Нардеп додав, що існує ймовірність, що їх відправлять у відставку, за рішенням фракції, а згодом - Верховної Ради. 18 травня буде розглянуто відставки міністра економіки Ігоря Петрашка і міністра інфраструктури Владислава Криклія, так як вони самі написали заяви про відставку.

Зазначається, що "Слуга народу" має потенційні кандидатури на заміну цих двох міністрів, але їхніх імен до засідання фракції поки не розголошують. Нагадаємо, міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Ігор Петрашко і міністр інфраструктури Владислав Криклій подали у відставку, про що стало відомо 14 травня.

Джерело: 24 канал

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:07

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...