"До тюрми завжди готовий": Кива дивно пожартував, говорячи про обшуки у Медведчука (відео)

Вже кілька годин Служба безпеки України перебуває в офісі політичної партії "ОПЗЖ" у Києві. У приміщення, де силовики проводять обшуки в кабінеті Віктора Медведчука, приїхав нардеп Ілля Кива. Він зухвало пожартував, коментуючи сьогоднішні обшуки у лідера "ОПЗЖ", передають Патріоти України.

До офісу намагався потрапити керівник молодіжного крила партії "ОПЗЖ". Утім до приміщення його не пустили через те, що тривають слідчі дії. Після цього до офісу приїхав нардеп Ілля Кива, якому вдалося потрапити всередину. За його словами, він прийшов пересвідчитися, щоб під час проведення обшуків не було жодних порушень.

Скандальний нардеп наголосив, що не знає, де перебуває Віктор Медведчук. Утім, за словами Киви, він точно не переховується та перебуває в Україні. Востаннє політики спілкувалися вчора. Він додав, що ані партія, ані Медведчук слідчих дій не бояться, та навіть готові понести покарання, якщо будуть знайдені відповідні докази. Нардеп пожартував, що завжди має при собі зубну щітку, тож готовий навіть до ув'язнення.

Джерело: Апостроф

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...