"Донька кричала, мамо, я помираю": Моторошні подробиці про удар окупантів по Дніпру

Російська окупаційна армія 19 квітня завдала масованого ракетного удару по Дніпропетровській області. Через ворожу атаку загинуло семеро людей, двоє з них - діти. Понад три десятки мешканців поранені. У Дніпрі окупант влучили у житловий будинок та залізницю, у Синельниковому - вбили п’ятьох людей. Про це повідомила кореспондентка ТСН Ольга Павловська, передають Патріоти України.

"Донька кричала - мамо, я помираю": жителі Дніпра про ракетну атаку

Багатоповерховий житловий будинок у Дніпрі о 5:30 атакувала російська протикорабельна ракета Х-22. Жителі будинку і досі шоковані та оговтуються від терористичної атаки. "Коли подзвонила до доньки, донька кричала - мама, я умираю, я не можу вийти з квартири", - каже жителька Дніпра Наталія.

У пункті незламності пані Ольга намагається заспокоїтись сама і заспокоює свого улюбленця. "Одного спасли, а інший забився, не змогли знайти", - каже вона. Жінка згадує-за лічені хвилини до ракетного удару вийшла у коридор. Це і врятувало від поранень уламками. Мешканці, як могли вибирались з розтрощеного палаючого будинку. Рятували сусідів, виносили тварин.

Окупанти у Дніпрі вбили працівницю залізниці

Поранених у Дніпрі понад два десятки. З них кілька залізничників, одна зі співробітниць загинула. Восьмеро постраждалих досі залишаються у лікарні. В них осколкові поранення, переломи та черепно-мозкові травми. Кілька літніх пацієнтів мають тяжкий психологічний стан.

"Одне це було подружжя 86 та 90 років. Вони втратили свою оселю. Їх привезли в стані психологічної травми. Один із пацієнтів має травму грудної клітини, у нього був уламок, який ми вже видалили, одна жіночка лікується з приводу закритої травми живота", - каже медикиня.

Джерело: ТСН.ua

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...