​"Досить займатися еквілібристикою та перекручуванням фактів! Ви не в цирку!": Марина Порошенко емоційно звернулася до "слуг" у Київраді щодо переслідувань п’ятого президента (відео)

20 січня лідер "Європейської Солідарності" у Києві Марина Порошенко закликала колег Київради відкинути політичні розбіжності та підтримати звернення до Парламенту, Офісу президента та Генпрокурора, щоб не допустити політичного переслідування п'ятого глави України, зазначають Патріоти України.

Вона нагадала, що до 2019 року Петро Порошенко виступав на захист демократичних процесів, а тепер його звинувачують у держзраді.

"Всі пам'ятають, як ми отримали безвіз. Сьогодні всі цим користуються, але чомусь забули, чиє це досягнення. Чомусь усі забули, як ми створювали разом потужну українську армію, яка зараз дає нам можливість сидіти у цьому залі та бути опонентами один одному. Чомусь ми забули, як разом боролися за те, щоб в Україні розмовляли українською", - нагадала Марина Порошенко.

У своїй промові Марина Анатоліївна акцентувала увагу на тому, що саме під час президентської каденції її чоловіка в Конституції було закріплено європейські прагнення та рух у НАТО.

"Хіба може бути зрадником людина, яка це зробила за 5 років?" - наголосила Порошенко. За її словами, всі, хто підтримує справу проти екс-президента, діють на користь Кремля. "Задайте самі собі питання: тоді на яку країну працюєте та інтереси якої країни захищаєте? Може, вони працюють на нашого ворога. Може, вони люди Путіна та п'ятої колони? - запитує Порошенко. - Це питання виключно у публічній площині, не порушує закон , як хтось це намагається викрутити. Досить займатися еквілібристикою та перекручуванням фактів! Ви не в цирку! Потрібно це зрозуміти і бути більш відповідальними за долю держави та долю Києва".

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...