Другий із Балтійського флоту: Українська розвідка вивела з ладу черговий російський корабель (відео)

Українські розвідники вивели з ладу тральщик Балтійського флоту РФ "Александр Обухов". Про це у понеділок, 7 жовтня, повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

Корабель, який базувався у місті Балтійськ та готувався до бойового чергування, отримав значні пошкодження. «Через загадкову появу отвору у газоході до двигуна потрапила вода й Обухов захлинувся», — повідомили в ГУР.

Російський тральщик тепер потребує капітального ремонту. «Це може виявитись серйозною проблемою ― пошкоджений двигун М-503 дволі дефіцитна річ. Ремонт ключової установки на кораблі технічно складний та дороговартісний», — додають розвідники.

Зазначається, що виведений з ладу корабель у липні цього року проходив ремонтні роботи у Санкт-Петербурзі. Обухов ― вже другий знешкоджений корабель Балтійського флоту ЗС РФ за останні пів року, наголосили в ГУР.

"У новій епосі та новій ситуації...": Сі Цзіньпін дав обіцянку Путіну, а потім - Кім Чен Ину

понеділок, 7 жовтень 2024, 16:30

Китай готовність співпрацювати з Північною Кореєю, щоб посилити стратегічну комунікацію та координацію, поглибити дружні обміни та співпрацю між країнами., передають Патріоти України. Про це заявив лідер КНР Сі Цзіньпін у вітальній телеграмі колезі з К...

Другий із Балтійського флоту: Українська розвідка вивела з ладу черговий російський корабель (відео)

понеділок, 7 жовтень 2024, 16:01

Українські розвідники вивели з ладу тральщик Балтійського флоту РФ "Александр Обухов". Про це у понеділок, 7 жовтня, повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передають Патріоти України. Корабель, який базувався у місті Балті...