"Думаю, в хід підуть не тільки слова": Климпуш-Цинцадзе попередила про "кривавий день" у ВР через лист Кравчука

Під куполом парламенту не виключена бійка і запалювання димових шашок.

Розгляд листа від глави української делегації в Тристоронній контактній групі Леоніда Кравчука або його заступника Вітольда Фокіна щодо виборів в ОРДЛО може спровокувати кривавий день у залі Верховної Ради. Про це в коментарі розповіла голова комітету Верховної Ради з питань євроінтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, передають Патріоти України.

Вона висловила надію на розсудливість депутатів монобільшості. "Ми бачили цього листа, його було якось оприлюднено. Але єдиний позитив у тому, що спікер пояснив неготовність розглядати якісь зміни в законодавстві щодо оголошення виборів на окупованих територіях. Сподіваюсь, у монобільшості вистачить розуму, щоб не спровокувати просто кривавий день у Раді, ставлячи на порядок денний таке питання", - заявила Климпуш-Цинцадзе.

Якщо ж лист від глави української делегації в ТКГ Леоніда Кравчука про проведення виборів на окупованих територіях доведеться розглянути у Верховній Раді, під куполом парламенту станеться бійка і запалювання димових шашок, не виключає депутатка.

"Я підозрюю, що внесення питання до парламенту спричинить реальне фізичне загострення у Верховній раді. Думаю, що в хід підуть не тільки слова, але, боюсь, дехто з чоловіків може не витримати і підуть у хід кулаки", - додала вона.

Джерело: Обозреватель

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...