Дуже бояться ЗСУ: Росія спішно перекинула на фронт новосформовані резерви, - британська розвідка

Росія відправила на фронт підрозділи новосформованої 25-ї загальновійськової армії. Це відбулося раніше, ніж планувалося від початку, повідомляє британська розвідка, передають Патріоти України.

Британські військові аналітики припускають, що 25-у армію використають, найімовірніше, для посилення оборони у Луганській області.

Примітним є той факт, що зовсім нещодавно – в серпні – в оголошеннях про набір до 25-ї армії стверджувалося, що її розгорнуть в Україні не раніше грудня 2023 року. Однак відправляти новобранців на фронт довелося вже зараз.

"Цілком імовірно, що підрозділи були кинуті в дію раніше частково тому, що Росія продовжує боротися з [проблемою] надмірно розтягнутих сил на фронті, а Україна продовжує свій контрнаступ на трьох різних напрямках", – припускають британці.

Також існує версія, що Росія спробує використати частини 25-ї армії для посилення ще незадіяних резервних сил, щоб надати командирам на місцях більшу оперативну гнучкість.

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Є шанси на перемогу? Підтримка Гарріс американцями з початку місяця зросла на 11 пунктів, - опитування WSJ

субота, 27 липень 2024, 21:46

Підтримка Гарріс серед зареєстрованих виборців різко зросла з 35% на початку місяця до 46%, що на 11 пунктів вище, ніж раніше, однак Трамп все ще попереду. Про це інформує The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Згідно з новим опитуванням,...