Дуже прошу не підтримувати затію Зеленського із перенабором суддів, щоб потім не пошкодувати, - Карл Волох

Подивіться на кадрові конкурси, котрі проводить останні рік-півтора зелена влада - хіба можна уявити більшу профанацію і непотизм?

"Я прекрасно розумію і значною мірою поділяю ваш гнів щодо Конституційного суду. Але дуже прошу не підтримувати затію Зеленського із перенабором суддів. Крім того, що це незаконно і є порушенням низки статей Конституції, маємо чітко розуміти, хто буде цей перенабір проводити (за лаштунками)", - пише громадський діяч та бізнесмен Карл Волох на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"А це будуть:

- Коломойський, для якого, враховуючи розвиток подій у США, контроль над КС стає питанням життя і смерті;

- Портнов, який давно вже намагається підім'яти ВС та КС;

- Єрмак і Медведчук, вплив яких на процеси дуже посилився.

Подивіться на кадрові конкурси, котрі проводить останні рік-півтора зелена влада - хіба можна уявити більшу профанацію і непотизм? Ви серйозно хочете дати цим невігласам-олігархічним шісткам право перенабрати повний склад суддів КС - найбільш впливових і захищених (із точки зору закону) людей у владі? Ви реально хочете замінити цих, у масі, звичайних корупціонерів і чинуш у мантіях (кожен із яких має свої власні інтереси) на команду "солдатів" Портнова, які будуть клацати підборами у відповідь на його з Бенею забаганки?

Опам'ятайтеся. До речі, це реальна узурпація влади, а зовсім не метафора".

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...