Дуже цікавий нюанс: Росія під час ракетних ударів в Україні "обминає" китайській об’єкти

Росія під час ракетних ударів по території України намагається не зачепити китайські інфраструктурні об'єкти. Це відбувається через непублічні домовленості РФ і Китаю. Китай у свою чергу пообіцяв публічно не приймати жодної сторони у поточній війні. Про це йдеться у матеріалі видання "Наші гроші", передають Патріоти України.

За інформацією ЗМІ, на початку вторгнення Пекіну вдалося домовитися з Москвою про те, щоб продовжувати самостійно керувати своїми інтересами в Україні, незалежно від результату війни.

Повідомляється, що Китай нібито вважає, що внаслідок війни Україна стане підконтрольною Росії, тому негласно країна-агресор пообіцяла не бомбардувати китайські інфраструктурні об'єкти на території України.

"Угода з росіянами, укладена за посередництвом юристки Оксани Карел, представниці Ініціативи "Пояс і шлях" (Belt and Road Initiative, BRI), гарантує, що китайська інфраструктура не буде знищена в ході бойових дій і вже заплановані інвестиції будуть збережені", – повідомляють ЗМІ.

У свою чергу влада Китаю пообіцяла публічно не приймати жодної сторони у війні. Більше того, у ЗМІ та внутрішніх документах державних та приватних компаній Китаю влада нібито заборонила слова "війна" та "вторгнення", що стосуються України. Єдиний термін, який можна використати, це "напруженість".

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...