​"Два євреї поспіль... Потрібна пауза": Коломойський пояснив, чому Гордону не стати наступним президентом України, зате пропагандистка Мосійчук може посунути Зеленського

Вова, Ігор Валерійович сказав що далі я, замість тебе

Відомий український політик та бізнесмен Ігор Коломойський заявив, що на майбутніх президентських виборах скласти гідну конкуренцію Володимиру Зеленському могла би телеведуча токшоу «Право на владу», що виходить на телеканалі Коломойського «1+1», Наталія Мосійсук. Таку думку Коломойський висловив в інтерв’ю «Українській Правді» , зазначають Патріоти України.

«Ну це добрий був би батл. Я просто не думаю, що вона пішла б з точки зору боротьби із Зеленським», – зазначив Ігор Коломойський.

Проте політик припустив, що Наталія Мосійсук все-таки може прийняти рішення балотуватися у президенти на наступних виборах.

Відповідаючи на запитання журналіста, чи розмовляв він із Наталією Мосійчук щодо перспектив балотування у президенти, Коломойський наголосив, що такої розмови ніколи не було, а щойно озвучена ним ідея поки є суто гіпотетичною і базується на тому, що Наталія Мосійчук має стовідсоткову впізнаваність в українському суспільстві.

Також Коломойський жартома пояснив, чому не вважає вдалою ідею участі у президентських виборах відомого журналіста та телеведучого Дмитра Гордона, який також є досить впізнаваною особою.

«Все-таки обличчя, прізвище... Два євреї поспіль... Потрібна пауза (сміється). Думаю, толерантнішої країни, ніж у нас, у світі немає. Але щоби перебору теж не було», – зазначив Коломойський.

Також Коломойський назвав деолігархізацію Зеленського вигідною для себе.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...