"Вивезуть до санаторія": Ексглава британської розвідки дав прогноз, коли повалять режим Путіна

Колишній глава британської секретної розвідувальної служби МІ-6 Річард Дірлав припустив, що режим російського диктатора Володимира Путіна може розвалитися вже до 2023 року. На його думку, президента країни-агресора можуть відправити до санаторію, звідки він не повернеться главою Кремля, передають Патріоти України.

Ексрозвідник вважає, що, враховуючи наполегливі чутки про серйозне захворювання Путіна, одним із способів "зрушити справу з мертвої точки" без необхідності насильницького перевороту в Росії було б поміщення його до лікарні для невиліковно хворих.

На його думку, коли РФ загрожує військове приниження та економічна катастрофа, а її очолює лідер, який, за чутками, страждає цілою низкою небезпечних для життя захворювань, у Кремлі серйозно замислюються про те, щоб замінити людину при владі.

"Думаю, до 2023 року його не стане. Його приберуть, ймовірно, до санаторію, з якого він не вийде як лідер Росії. Це спосіб рухатися вперед без перевороту", – припустив Дірлав. На його переконання, місце Путіна може зайняти його "улюблений силовик" – колишній голова ФСБ та нинішній голова Ради безпеки РФ Микола Патрушев. Дірлав зазначив, що очікує краху режиму Путіна протягом наступних 18 місяців.

"Економіка в безпорядку, санкції дійсно почнуть діяти протягом наступних трьох-шести місяців, буде дуже висока інфляція, і, крім того, у військовому відношенні це (вторгнення в Україну) повне фіаско", – сказав він.

Видання нагадало, що у ЗМІ поширюється інформація про те, що російський диктатор Путін нібито хворий на рак щитовидної залози і цілодобово перебуває під наглядом лікаря-фахівця. У той же час, британські журналісти заявили, що президент Росії "важко хворий на рак крові". Ймовірно, йому через це планують провести операцію.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...