Екснардеп-втікач Царьов розповів, через що померла його донька

Колишній нардеп-втікач з "Партії регіонів" Олег Царьов розповів подробиці смерті його доньки. Про це сам Царьов, який знаходиться в розшуку, написав у Telegram, передають Патріоти України.

Він стверджує, що його донька могла померти через лікарську помилку: у 17-річної дівчини після розтину знайшли гематому. Дівчину протягом декількох тижнів турбував головний біль і вона вирішила пройти медобстеження, але у приватній клініці їй не змогли поставити діагноз.

"Фахівці клініки провели всі аналізи і дослідження (аналізи крові, спинномозковій рідині, МРТ), але не поставили правильний діагноз. Якби вони не помилилися, то Катю можна було врятувати – відкачати гематому. Хворобу визначили тільки після розтину", - додав екс-нардеп.

Він також повідомив, що справа його доньки знаходиться на етапі судмедекспертизи і під контролем Слідчого Комітету РФ. "Якщо виявиться недбалість лікарів, то буде порушено кримінальну справу", - написав Царьов.

Слід зазначити, що дочка колишнього українського нардепа померла ще 15 липня 2021, однак він повідомив про це лише 24 серпня. Лише у себе на Facebook він написав про те, що в його родині сталося горе, і йому знадобиться багато часу, щоб прийти в себе після цього.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...