Енергетичний терор провалився: Полковник ЗСУ попередив про ймовірну ціль для ракетних ударів окупантів

Військовий експерт, полковник ЗСУ Владислав Селезньов вважає, що енергетичний терор Росії провалився, а тому мішенню окупантів може стати транспортна інфраструктура України. Про це він сказав в етері "Еспресо", передають Патріоти України.

Владислав Селезньов наголошує, що росіяни ракетними обстрілами енергетичної інфраструктури хотіли посіяти хаос серед українців та спровокувати нову хвилю міграції за кордон, проте цього не сталось і українці просто пристосувались до відключення електрики. На думку полковника ЗСУ, окупанти ймовірно оберуть інші мішені для ракетних ударів.

"Весь світ знає, що найближчим часом Україна отримає бронетехніку, озброєння та боєприпаси. Очевидно, що все обладнання буде переміщуватися в основному залізничними шляхами. Маю припустити, що цього разу під ворожі ракетні обстріли підпадатимуть наші залізничні вузли, мости через Дніпро, якими рушатимуть українські ешелони з важливою і вкрай потрібною для ЗСУ технікою", - пояснив Селезньов.

Експерт наголошує, що зараз окупанти ймовірно накопичують запаси ракет, щоб одного дня організувати масований обстріл транспортної інфраструктури.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...