Енергоатом підтвердив затримання свого менеджера на хабарі, але зробив несподіване уточнення

Компанія Енергоатом підтвердила, що одного з її співробітників затримали на хабарі, однак заявила, що він отримав його за «сприяння у вирішенні питання» в іншій компанії, передають Патріоти України.

«Завдяки злагодженій роботі правоохоронців та активної участі представників Енергоатома було затримано одного із працівників Компанії під час отримання неправомірної вигоди. Затриманий сприяв у вирішенні питання в іншій компанії завдяки своїм звʼязкам та виступив посередником між підрядником і іншою компанією», — сказано в заяві Енергоатома.

Також в Енергоатомі запевнили, що й надалі сприятимуть слідчим у проведенні якомога швидшого та неупередженого розслідування, та дотримуються політики нульової толерантності до корупції, що стосується в тому числі «поведінки працівників поза межами службової діяльності».

Раніше редактор проєкту Наші гроші Юрій Ніколов із посиланням на джерело в СБУ повідомив, що директора з контрольно-ревізійної роботи Енергоатому Олександра Скопича затримала СБУ на хабарі.

Журналіст зазначив, що, оскільки сума хабаря складає лише 100 тисяч гривень, справу не стали передавати Національному антикорупційному бюро. «Відтак залишається дуже відкритим питання: чи підуть тепер слідчі СБУ до Петра Котіна, який є безспосереднім начальником Скопича? Бо сказати, що в Енергоатомі нема корупції, тепер взагалі неможливо. Причому зафіксовано то не проклятими американськими шпіонами з НАБУ, а правовірною Службою Божою України», — додав Ніколов.

Першими про дозвіл бити західною зброєю по Росії дізнаються самі росіяни, - прессекретар Зеленського

субота, 28 вересень 2024, 20:53

Візит президента України Володимира Зеленського у США можна вважати успішним. Про це заявив прессекретар Зеленського Сергій Нікіфоров в ефірі національного телемарафону 28 вересня, його транслював телеканал "Рада", передають Патріоти України. "Вдалося ...

Енергоатом підтвердив затримання свого менеджера на хабарі, але зробив несподіване уточнення

субота, 28 вересень 2024, 20:08

Компанія Енергоатом підтвердила, що одного з її співробітників затримали на хабарі, однак заявила, що він отримав його за «сприяння у вирішенні питання» в іншій компанії, передають Патріоти України. «Завдяки злагодженій роботі правоохоронців та активно...