"Если мы простим Зеленского, то это конец!": Росіяни обурені переговорами у Стамбулі і кричать про "зраду"

Після оголошення результатів нового раунду переговорів між Україною та Росією у Стамбулі росіяни заявляють про капітуляцію та зраду, оскільки зазначені умови фіксують військову поразку Москви. У телеграм-каналах та соціальних мережах росіяни публікують відео відведення російських військових підрозділів у бік Білорусі, заявляючи про повне розчарування російською капітуляцією, передають Патріоти України.

Військовий російський Телеграм-канал "ВЧК-ОГПУ" із кількома сотнями тисяч підписників публікує відео відведення російських підрозділів. Адміністратори телеграм-каналу зазначають, що "Україна святкує перемогу".

Більш того, автори повідомлення заявляють про важку обстановку в російському Генеральному штабі, де "настрої гірші, ніж у 1991 році". Російські журналісти зазначають загибель великої кількості солдатів та російських генералів, підкреслюючи, що їхні смерті були марними.

"Украина празднует победу, сообщая, что мирный договор еще и вынесет на референдум. А российские войска уже начали отходить в сторону Белоруссии. Что творится в Генштабе РФ, не передать. Там настроения хуже, чем в 1991 году. Много военачальников, в том числе генералов, погибли, лично поднимая солдат в атаку. Ради чего тогда?" - йдеться у повідомленні.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...