Фізично принизили соратника-Добродомова: На ток-шоу Гриценко вибухнув скандалом на Смешка (відео)

Лідер партії "Сила і честь", екс-глава СБУ, колишній начальник Головного управління військової розвідки Міноборони Ігор Смешко начебто побив кандидата в депутати від партії "Громадянська позиція" Дмитра Добродомова. Про це лідер партії Анатолій Гриценко заявив телепрограми "Свобода Слова".

Зокрема в ефірі одного з телеканалів його партієць Дмитро Добродомов запитав у представника "Сили і честі" про депутатів Блоку Петра Порошенка, які ввійшли у виборчий список Смешка. За словами Добродомова, під час рекламної паузи Смешко взяв його "за барки" і погрожував пояснити "третій закон Ньютона" за подібні питання, після чого на нього накинувся охоронець, зазначають Патріоти України.

Партійний лідер ображеного Добродомова заявив наступне:

"Сила і честь" генерала-спецслужбіста слабкістю і підлістю виявилися. Напхав у свій список депутатів БППшників разом із працівниками АП, які прикривали корупцію Порошенка&Со, і коли в ефірі Свободи слова його про це питають, нічого кращого не придумав, як підло, за лаштунками студії під час реклами, натравити ще й свого охоронця на представника нашої команди. Натиснути фізично, закрити рота? Не вдасться! Ці підлі спецслужбістські штучки собі залиште. У студії (не за лаштунками) генерала я твердо попередив: ще один такий підлий вчинок - рога обломаю. Без охоронця", - написав він.

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко пообіцяв, що "обламає рога" керівнику партії "Сила І Честь" Ігорю Смешку, якщо той буде закривати йому рота.

У свою чергу лідер партії "Сила і честь" Ігор Смешко закликав припинити істерику очільника партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка, який пригрозив йому "обламати роги".

"Не знаю, про які "рога" веде мову пан Гриценко. Відверто, не експерт у цьому питанні. Але, полковнику, припиніть істерику. Чергове непотрапляння до парламенту – це не привід для істерики. Життя є і поза Верховною Радою", - заявив екс-очільник розвідки.

"Досвідчений" із 2004 року політик мав би, нарешті, навчитися мудрості у своєї чарівної дружини – Юлії Мостової. У тому числі вмінню програвати.

І дякую за ще один життєвий приклад, що підтверджує слова Марка Туллія Цицерона: "Найбільша несправедливість – сподіватися на вдячність за справедливість" та "очікувати величних вчинків від дрібних людей", - завершив Смешко.

У мережі тут же стали коментувати інцидент.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...