Фокус не вдався: Китай намагався таємно вплинути на німецьких чиновників заради позитивних відгуків про боротьбу Пекіну з коронавірусом

Німецькі політики на провокації не піддалися.

Дипломати з Китаю намагалися таємно зв’язатися і переконати урядовців Німеччини, зробити публічні позитивні заяви про те, як Пекін бореться з коронавірусом. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Reuters.

«Уряду Німеччини відомо про окремі контакти китайських дипломатів з метою домогтися позитивних публічних заяв про управління коронавірусом у Китайській Народній Республіці», — йдеться в листі, який опинився у розпорядженні Reuters.

Однак, німецький уряд не виконав ці запити. Американська розвідка впевнена в тому, що Китай приховав масштаби спалаху коронавірусу. Голова Пентагону Марк Еспер заявив, що Китай досі приховує інформацію про коронавірус, як і на початкових етапах.

15 квітня Дональд Трамп заявив про тимчасове припинення фінансування ВООЗ на час перевірки його реакції на пандемію коронавірусу. Глава Білого дому звинуватив ВООЗ в тому, що вона вела неправильну роботу по Китаю, покриваючи заяви влади.

АР повідомляло, що китайський лідер Сі Цзіньпін попередив світ про загрозу пандемії коронавірусу лише на сьомий день після того, як влада країни сама прийшла до цього висновку.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...