Франція може відправити в Україну аналоги HIMARS своєї модифікації, - ВВС

Франція могла пообіцяти передати Україні три аналоги РСЗВ HIMARS своєї модифікації під час зустрічі у форматі Рамштайн. Про це повідомляє ВВС із посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

"Франція на сьогоднішній зустрічі союзників України у форматі Рамштайн пообіцяла віддати три свої ракетні установки LRU M270 - це модернізований аналог HIMARS на гусеничному ході", - пише ресурс з посиланням на "багато джерел".

Офіційно цю інформацію поки що не підтверджено. За даними проекту Oryx, Франція має 12 установок LRU, і ще 40 не модернізованих LRM M270 зберігаються на складах.


Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...