ФСБ завербувала директорку готелю на Луганщині, щоб вона передавала дані про українських військових (відео)

Після багатогодинного психологічного тиску співробітники спецслужби країни-агресора змусили жінку підписати зобов’язання по збору і передачі їм інформації.

Співробітники контррозвідки СБУ виявили факт вербування російськими спецслужбами директора готелю одного з прикордонних селищ Луганської області. Про це повідомляє прес-служба 3 управління ГУ СБ України в Донецькій і Луганській областях, передають Патріоти України.

Як встановили контррозвідники, під час виїзду до Росії через міжнародний пункт пропуску літню жінку затримали працівники ФСБ. Після багатогодинного психологічного тиску співробітники спецслужби країни-агресора змусили жінку підписати зобов’язання по збору і передачі їм інформації про постояльців готелю з числа українських правоохоронців, військових, працівників органів влади та іноземних громадян.

ФСБшники наполягали, щоб директор готелю регулярно передавала їм відповідну інформацію.

“Громадянка не встигла вчинити жодних дій на шкоду державній безпеці України, оскільки невдовзі після повернення факт її вербування було виявлено контррозвідкою СБУ”, – йдеться в повідомленні.

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...