Гендиректор "Укрбуду" чекає, що Микитась, котрий вийшов з СІЗО, тепер його вб'є

Чоловік давав в НАБУ свідчення, котрі дозволили посадити за грати колишнього очільника розкраденого "Укрбуду".

Олег Майборода. Фото: соцмережі.

Генеральний директор компанії "Укрбуд Девелопмент", яка входить до державної будівельної корпорації "Укрбуд", Олег Майборода вважає, що Національне антикорупційне бюро забезпечує його життя після того, як з СІЗО звільнили колишнього депутата Верховної Ради (група "Воля народу") Максима Микитася, який підозрюється в привласненні 82 млн гривень держкоштів при обміні квартир для військових Національної гвардії. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Основним аргументом НАБУ щодо арешту Микитася були його погрози вбити свідків. В тому числі мене. Микитась вже на свободі. Все, що станеться далі - відповідальність НАБУ", - написав Майборода.

Він додав, що йому важко зрозуміти логіку НАБУ і він не виключає, що Микитася можуть нагородити в кінцевому підсумку за боротьбу з корупцією. "То все нажите злочинним шляхом та заарештовано, то (Микитась) вже відшкодовує. За діями схоже, що хочуть вивести його повністю з кримінальної справи по Нацгвардії! Може, ще нагородять - за боротьбу з корупцією!", - обурився гендиректор "Укрбуд Девелопмент".

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...