Генерал Міллі повідомив, як вплине на перебіг війни проти України постачання КНДР боєприпасів російській армії

Північна Корея, ймовірно, зможе збільшити поставки артилерійських боєприпасів для Росії, втім це навряд чи матиме велике значення. Про це заявив голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі, повідомляє Associated Press (AP) в суботу, 16 вересня.

За його словами, недавня зустріч північнокорейського лідера Кім Чен Ина і президента Росії Володимира Путіна, ймовірно, "приведе до того, що Північна Корея передасть Москві 152-мм артилерійські снаряди радянських часів".

Разом з тим, він наголосив, що нині неясно, скільки буде цих снарядів і як скоро КНДР передасть їх Росії.

"Чи буде це мати велике значення? Я скептично ставлюсь до цього", - зазначив генерал.

Міллі додав, що хоч і не хоче применшувати поміч у галузі озброєнь, але "сумнівається, що вона матиме вирішальне значення".

Аншлаги Кобзона сьому добу поспіль, у ворога й посилена утилізація артилерії: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 травня

понеділок, 20 травень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.05.24 орієнтовно склали:

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 8:00

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики) л...