"Геть псевдотолерантність і псевдодемократію!": Ярош пропонує стріляти по порушниках кордону

Радник головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, екс-лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош на тлі міграційної кризи на кордоні Білорусі та країн Євросоюзу виступив за застосування зброї стосовно порушників українського кордону. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"На мою думку, в ситуації, що склалася, необхідно терміново прийняти Закон про кримінальну відповідальність за незаконний перетин державного кордону. Українські прикордонники, поліція, Національна гвардія повинні мати право на застосування всіх без винятку засобів вогневого та іншого ураження по порушниках", – написав він.

Нагадаємо, у Держприкордонслужбі заявляли, що правоохоронці у разі проникнення незаконних мігрантів з території Білорусі будуть примусово повертати їх у зворотному напрямку. Крім того, секретар РНБО Олексій Данилов заявляв, що Україна точно не стрілятиме на поразку по мігрантах.

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...